HAPPY HOMES

Het gevoel van thuiskomen door meer leef- en woongeluk

Interieur is beleving

Voor ons welbevinden is het interieur misschien wel het belangrijkste onderdeel van een gebouw. Wij brengen immers meer tijd door binnen, dan buiten. Het interieur is daardoor zeer bepalend voor de beleving van een gebouw of ruimte.

Thuis komen in een happy home

In het interieur ontwerp staat uw woongeluk centraal. Geluk in thuiskomen, functionaliteit, tijdloosheid en geluk in comfort. Laten we in het ontwerpproces samen op zoek gaan naar uw geluk. Wij vertalen vervolgens uw wensen naar een persoonlijk interieurontwerp, op maat gemaakt voor u.

Thuis wilt u bijvoorbeeld volledig tot rust komen en genieten van quality time met uw gezin of partner. Het interieurdesign van uw woning draagt daar aan bij. Vertel uw wensen aan ons en samen bereiken we het beste en mooiste resultaat voor uw interieur aan de hand van onze werkwijze

Ervaar functioneel en tijdloos design

Een goed interieurontwerp beleeft u door een goede balans en harmonie in een ruimte: uitzicht, (dag)licht en zichtrelaties. En de combinatie van de juiste kleuren en materialen. Thuiskomen in een comfortabele en prachtige omgeving waarin u zich prettig voelt, wie wil dat niet? Thuis willen wij helemaal onszelf zijn en optimaal kunnen genieten.

Een praktische inrichting op maat, makkelijk te onderhouden en een inrichting waar u gelukkig van wordt: Happy Homes, gecreëerd door ons ontwerpbureau in Rijssen, staat voor een maatwerk design dat functioneel, smaakvol en tijdloos is. Ervaar het zelf.

 

Doe een indruk op van de mogelijkheden door ons te volgen op Facebook en Instagram, en plan een vrijblijvend eerste gesprek bij ons op kantoor in Rijssen óf nodig ons uit bij u thuis. We komen graag bij u langs. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar hello@mahkota.nl of bel naar +31 548 218008. Samen bespreken we de mogelijkheden.