HAPPY HOMES

Meer leef- en woongeluk dankzij Happy  Homes in Rijssen en omgeving

Gelukkiger leven dankzij Happy Homes ontworpen door MAHKOTA, het veelzijdige ontwerpbureau in Rijssen, maakt het voor u waar. Voor ons welzijn is het interieur misschien wel het belangrijkste onderdeel van een ruimte of gebouw. Wij brengen immers vaak meer tijd door binnen dan buiten. Het interieur is daardoor zeer bepalend voor de beleving van uw woning of de ruimte.

Bekijk onze Happy Homes in Rijssen of omgeving

Tijdens het ontwerpen van Happy Homes of een interieur op maat voor uw woning in de omgeving van Rijssen, houden we rekening met de locatie van uw woning. De omgeving heeft een grote invloed op ons doen en laten en daardoor ook op de inrichting van onze woningen. Door deze benadering is er altijd een verrassende uitkomst. Thuis wilt u bijvoorbeeld volledig tot rust komen en genieten van quality time met uw gezin of partner. Het interieurdesign van uw woning draagt daar aan bij. Vertel uw wensen aan ons en samen bereiken we het beste en mooiste resultaat voor uw interieur aan de hand van onze werkwijze. Bekijk onze Happy Homes-projecten, bijvoorbeeld deze villa in een bosrijke omgeving, in Rijssen of omgeving voor inspiratie en een goed beeld van wat wij doen.

Ervaar functioneel en tijdloos design

Een goed interieurontwerp beleeft u door een goede balans en harmonie in een ruimte: uitzicht, (dag)licht en zichtrelaties. Thuiskomen in een comfortabele en prachtige omgeving waarin u zich prettig voelt, wie wil dat niet? Juist als u veel thuis bent, wilt u optimaal kunnen genieten. Een praktische inrichting op maat, makkelijk te onderhouden en een inrichting waar u gelukkig van wordt: Happy Homes, gecreëerd door ons ontwerpbureau in Rijssen, staat voor een maatwerk design dat functioneel, smaakvol en tijdloos is. Ervaar het zelf.

Bespreek met ons de mogelijkheden voor uw woning

Het interieur van uw woning is een weerspiegeling van uw karakter. Het is een plek waar u, uw gezin en/of uw partner helemaal zichzelf kunnen zijn, waar u zich thuis voelt. Happy Homes betekent voor ons kantoor in Rijssen thuiskomen. Doe een indruk op van de mogelijkheden door ons te volgen op Facebook en Instagram, en plan een vrijblijvend eerste gesprek in op ons kantoor in Rijssen óf nodig ons uit bij u thuis. We komen graag bij u langs. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar hello@mahkota.nl of bel naar +31 548 218008. Samen bespreken we de mogelijkheden.