HAPPY HOMES

LEEF- EN WOONGELUK

Voor ons welbevinden is het interieur misschien wel het belangrijkste onderdeel van een gebouw. Wij brengen immers meer tijd door binnen dan buiten. Het interieur is daardoor zeer bepalend voor de beleving van een gebouw of ruimte.

 

Maar geen ruimte of gebouw is hetzelfde als het op een andere plek staat. Onze omgeving is van grote invloed op ons doen en laten en daardoor op de inrichting van onze woningen. Door deze benadering is er altijd een verrassende uitkomst.

 

Een goed interieur ontwerp beleeft u door een goede balans en harmonie in een ruimte: Uitzicht, (dag)licht en zichtrelaties.

Wie wil nou niet thuiskomen in een comfortabele omgeving waarin hij/zij zich prettig voelt en waar het bovendien mooi is?

 

En juist als u veel thuis bent, wilt u toch optimaal kunnen genieten? Een praktische inrichting, makkelijk te onderhouden en een inrichting waar u gelukkig van wordt. Een maatwerk design, dat ook functioneel en tijdloos is.

 

Er wordt wel eens gezegd dat het interieur een weerspiegeling is van de gebruiker.  Dus een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. De plek waar je je het meest thuis voelt. Happy Home betekent voor ons thuis komen!