HAPPY HOMES

Het gevoel van thuiskomen door meer leef- en woongeluk

Interieur is beleving

Voor ons welbevinden is het interieur misschien wel het belangrijkste onderdeel van een gebouw. We spenderen namelijk aanzienlijk meer tijd binnen dan buiten. Hierdoor heeft het interieur een aanzienlijke invloed op hoe we een gebouw of ruimte ervaren. Het is meer dan alleen een esthetische keuze; het kan een krachtig instrument zijn om een positieve en stimulerende sfeer te creëren.

Thuis komen in een happy home

Ons interieurontwerp draait om uw woongenot. We streven naar geluk bij thuiskomen, functionaliteit en comfort. Laten we samen in het ontwerpproces op zoek gaan naar wat u gelukkig maakt.  Vervolgens vertalen we uw wensen naar een persoonlijk en op maat gemaakt interieurontwerp.

Thuis is de plek waar u volledig tot rust wilt komen en wilt genieten van kostbare tijd met uw gezin of partner. Het interieurdesign van uw woning draagt daaraan bij. Vertel ons uw wensen en samen zorgen we voor het beste en mooiste resultaat voor uw interieur volgens  onze werkwijze

Ervaar functioneel en tijdloos design

Een geslaagd interieurontwerp komt tot leven door een harmonieuze balans in de ruimte: het uitzicht, (dag)licht en de onderlinge zichtlijnen, in combinatie met de juiste kleuren en materialen. Wie wil er nu niet thuiskomen in een comfortabele en prachtige omgeving waarin men zich direct op zijn gemak voelt?

Thuis streven we naar een plek waar we volledig onszelf kunnen zijn en optimaal kunnen genieten. Daarom is een praktische, op maat gemaakte inrichting die gemakkelijk te onderhouden is van groot belang.

Happy Homes, ontworpen door  ons ontwerpbureau in Rijssen, staat voor een maatwerkdesign dat functioneel, smaakvol en tijdloos is. Ervaar het zelf.

 

Ontdek de mogelijkheden door ons te volgen op Facebook en Instagram. Daarnaast nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvend eerste gesprek, ofwel bij ons op kantoor in Rijssen of bij u thuis. We komen graag naar u toe. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar hello@mahkota.nl of bel naar +31 548 218008. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken.