Eigen ontwerpmethode
Hospitality Design of Geluk & Welzijn
Happy Offices

Interieuradvies op maat in Twente

Ga naar onze ontwerpstudio in Rijssen voor het beste interieuradvies op maat uit de regio Twente. Een maatwerk interieur van MAHKOTA staat voor kwaliteit, duurzaamheid en een technisch haalbaar ontwerp voor uw ruimte in de omgeving van Overijssel. Voor uw interieurontwerp houden wij rekening met de architectuur van het gebouw, zodat het interieur hier mooi op aansluit. De inrichting van een ruimte heeft invloed op het welzijn van de gebruiker. Ervaar de voordelen van een maatwerk interieur voor uw zakelijke ruimte of woning in Overijssel!

Benieuwd naar onze visie over inrichting?

Ontvang interieuradvies op maat voor een gezonde en leefbare ruimte in Twente

U kunt bij ons terecht voor professioneel interieuradvies op maat voor uw zakelijke ruimte of woning in Twente. Wij kunnen voor elke ruimte, winkel of horecazaak een ontwerp maken dat gericht is op de beleving van uw klant en/of de gebruiker. Vertel ons uw wensen en samen komen we tot een ideaal interieurontwerp voor uw ruimte, uiteraard net zo mooi als dat het functioneel en praktisch is. Comfort en esthetiek zijn vanzelfsprekend voor een maatwerk interieur van onze ontwerpstudio in Overijssel. Van de eerste schets tot aan de oplevering staan wij voor u klaar met advies en begeleiding.

 

Mahkota kantoor

Geniet van een maatwerk interieur in Overijssel

Met interieuradvies op maat of een maatwerk interieur haalt u het beste uit uw zakelijke ruimte in Twente of uw woning in de omgeving van Overijssel. Speciaal voor u worden er slimme oplossingen bedacht die perfect passen in de specifieke ruimte. Zo creëren we voor u een ruimte waar de gebruiker zich op zijn of haar gemak voelt. Een maatwerk interieur combineert creativiteit, plezier en structuur zodat u optimaal kunt genieten van een vernieuwend interieurontwerp van uw kantoor, woning, retail- of horecazaak in Overijssel. Voor inspiratie of een goed beeld van ons werk kunt u onze projecten bekijken op onze website, zoals dit prachtige project voor een zakelijke ontvangstruimte voor één van onze klanten.

 

Neem contact op voor interieuradvies op maat in Twente

Bent u benieuwd wat ons interieuradvies op maat voor uw ruimte in Twente of omgeving kan betekenen? Ontdek dan alvast wat de mogelijkheden zijn door ons te volgen op Facebook en Instagram, en wacht niet langer om een vrijblijvend eerste gesprek met ons in te plannen. Kom langs bij onze studio in Rijssen of nodig ons uit om uw ruimte of woning te bekijken. Wij komen graag bij u langs! U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 548 218008 of stuur een e-mail naar hello@mahkota.nl.

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen laat dan hier onder uw gegevens achter.