Eigen ontwerpmethode
Hospitality Design of Geluk & Welzijn
Happy Offices

Interieurontwerp door ons bureau uit Rijssen

Creëer samen met ons het mooiste interieur voor uw ruimte, woning of kantoorpand in de omgeving van Rijssen. MAHKOTA, een ontwerpstudio gevestigd in Rijssen, staat altijd klaar voor u om een mooi interieurontwerp te creëren. Een interieur heeft invloed op de gebruiker van de ruimte. Wij vinden het belangrijk om de omgeving van uw woning of ander pand in de omgeving van Rijssen te integreren in het interieurontwerp.

Benieuwd naar onze visie over inrichting?

Wilt u een interieurontwerp voor uw gebouw in Rijssen of omgeving?

U bent welkom voor professioneel interieuradvies voor uw kantoor, maar ook voor uw woning. Zeker als u veel thuis bent of thuis werkt in uw woning in de omgeving van Rijssen, is het belangrijk om te kunnen genieten van een mooi, praktisch en functioneel interieurontwerp. Een Happy Home ontworpen door onze ontwerpstudio draagt bij aan meer leef- en woongeluk. Voor inspiratie kunt u onze afgeronde projecten bekijken in ons portfolio. Zo krijgt u ook een compleet beeld van ons werk, zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

 

Mahkota kantoor

Wilt u een interieurontwerp voor een bijzondere ruimte?

Heeft u een ruimte die niet valt onder een kantoorpand of een woning? Dat is geen probleem! Steeds meer krijgen wij het vertrouwen om het interieur van een horeca- of retailruimte te mogen ontwerpen. De geweldige resultaten kunt u bekijken bij onze Happy Specials. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor de ruimte in de buurt van Rijssen en wij komen graag bij u langs om een interieurontwerp samen te stellen aan de hand van onze unieke werkwijze.

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw ruimte kunnen betekenen? Ontdek de voordelen van een goed, professioneel interieurontwerp. Doe alvast een indruk op van ons werk door ons te volgen op Facebook en Instagram. Ontvangt u graag meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Stuur een e-mail naar hello@mahkota.nl of bereik ons telefonisch via +31 548 218008.

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen laat dan hier onder uw gegevens achter.