Eigen ontwerpmethode
Hospitality Design of Geluk & Welzijn
Happy Offices

Projectinrichting in Enschede en omgeving

Bent u op zoek naar een professioneel ontwerpbureau voor uw zakelijke projectinrichting in de omgeving van Enschede? MAHKOTA, gevestigd in Rijssen, helpt u graag verder. Bespreek samen met ons uw wensen voor de ruimte en zo komen we tot de beste en mooiste oplossing voor uw kantoorindeling of zakelijke ruimte. Ontdek wat onze projectinrichting voor uw kantoor of ruimte in Enschede kan betekenen.

Benieuwd naar onze visie over inrichting?

Sfeervolle projectinrichting voor uw kantoor of zakelijke ruimte in Enschede

Voor u creëren we leefbare en gezonde ruimtes. Het interieur en dus de uitstraling van een ruimte heeft enorm veel effect op hoe iemand zich voelt, bijvoorbeeld uw medewerkers. Een gezonde en leefbare ruimte bevordert de gemoedstoestand, de motivatie en de prestaties van uw medewerkers. Onze ontwerpstudio combineert geluk, plezier, creativiteit en structuur om zo tot een geweldig resultaat te komen. U ontvangt van ons een interieuradvies op maat voor een gezonde en leefbare ruimte die perfect past bij de architectuur van het gebouw. Bekijk onze afgeronde projecten in ons portfolio voor een goed en compleet beeld van ons werk, bijvoorbeeld deze nieuwe kantoorindeling voor een van onze klanten.

Mahkota kantoor

Plan vrijblijvend een gesprek in

Vindt u het belangrijk dat de zakelijke ruimte gezond, functioneel en uiteraard mooi is vormgegeven? Bespreek samen met ons uw wensen voor uw projectinrichting in de omgeving van Enschede en samen creëren we een gezonde en leefbare ruimte aan de hand van onze eigen ontwerpmethode. Plan vrijblijvend een eerste gesprek in met ons in Rijssen om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar hello@mahkota.nl of bel naar +31 548 218008. Doe in de tussentijd alvast een indruk op van ons werk door ons te volgen via Facebook en Instagram.

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen laat dan hier onder uw gegevens achter.