HAPPY OFFICES

Interieuradvies voor uw kantoor: creëer een gezonde werkomgeving

Ontvang professioneel interieuradvies voor uw kantoor. Kom langs voor interieurdesign bij MAHKOTA in Rijssen of nodig ons uit om een kijkje te nemen naar de ruimte in uw kantoor. Wilt u het maximale uit uw medewerkers halen door ze een goede werkomgeving te bieden, te motiveren en om efficiënter te worden? Blije én gezonde mensen leveren het meest op en dat is een zorgpunt voor veel bedrijven. Wij kunnen u helpen met professioneel interieurdesign voor uw kantoor in de omgeving van Rijssen. Uw medewerkers zijn toch immers het kapitaal van uw onderneming?

Interieuradvies voor uw kantoor met oog voor de gebruiker

In ons interieuradvies stellen wij de gebruiker van het kantoor en het welzijn centraal. Voor het optimaal functioneren in een sfeervolle werkomgeving hanteren wij de ontwerpprincipes die aansluiten op de WELL Building Standard. Daarbij houden we ook rekening met de maatregelen omtrent COVID-19 bij het ontwerpen van werkplekken en vergaderopstellingen. Naast Happy Offices houden we onszelf ook bezig met het ontwerpen van Happy Homes. Ervaar zelf wat een goed design doet met jouw algehele welzijn! Voor een goed beeld van ons werk kunt u ons interieurdesign bekijken voor een kantoor van een bouwbedrijf in Rijssen.

Ervaar wat goed interieurdesign doet met uw kantoor in Rijssen of omgeving

Goed interieurdesign kan daadwerkelijk bijdragen aan de gezondheid van uw medewerkers en het algemene werkplezier in uw kantoor in Rijssen of omgeving. Wij zien kansen om nieuwe en bestaande panden prettiger, comfortabeler en gezonder te maken voor de gebruikers, uw medewerkers. Door het toepassen van onze eigen ontwerpmethode van RUST, RUIS en RUMOER , in combinatie met de zeven concepten van WELL, creëren wij een interieurdesign met een prettige werksfeer voor uw kantoor of winkel in de omgeving van Rijssen.

Upgrade uw kantoor dankzij ons interieuradvies

Wilt u uw kantoor ook upgraden naar een Happy Office met professioneel interieuradvies? Doe dan alvast een indruk op van de mogelijkheden door ons te volgen op Facebook en Instagram. U bent bovendien van harte welkom voor een vrijblijvend eerste gesprek in onze studio of bij u op locatie. Plan vandaag nog een afspraak met ons in voor een passend interieuradvies voor uw kantoor. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 548 218008 of stuur een e-mail naar hello@mahkota.nl.