HAPPY OFFICES

Interieuradvies voor uw kantoor: creëer een gezonde werkomgeving

Een nieuwe werkomgeving

Optimaliseer uw werkomgeving met professioneel interieuradvies voor uw kantoor. Bezoek MAHKOTA in Rijssen voor deskundig interieurdesign, of nodig ons uit om de ruimte in uw kantoor te bekijken. Het is van groot belang om het beste uit uw medewerkers te halen door hen een inspirerende werkomgeving te bieden die motiveert en efficiëntie bevordert. Blije én gezonde medewerkers zijn immers de grootste troef van elk bedrijf. Bij MAHKOTA kunnen we u ondersteunen met professioneel interieurdesign voor uw kantoor, waarbij we altijd voor ogen houden dat uw medewerkers het waardevolste bezit van uw onderneming zijn.

Interieuradvies voor uw kantoor met oog voor de gebruiker

Bij ons interieuradvies staat de gebruiker van het kantoor en hun welzijn centraal. Wij streven naar een optimale functionaliteit in een sfeervolle werkomgeving, waarbij we ons laten leiden door de ontwerpprincipes van de WELL Building Standard. We erkennen de veranderende behoeften van kantooromgevingen, met de opkomst van hybride werken, duurzaamheid, aanpasbaarheid en flexibiliteit om nieuwe manieren van werken te omarmen voor u en uw medewerkers.

Ervaar wat goed interieurdesign doet met uw kantoor en medewerkers

Goed interieurdesign kan aantoonbaar bijdragen aan de gezondheid en het algehele werkplezier van uw medewerkers. Wij zien mogelijkheden om zowel nieuwe als bestaande panden aangenamer, comfortabeler en gezonder te maken voor de gebruikers, oftewel uw medewerkers. Door onze eigen ontwerpmethode van RUST, RUIS en RUMOER toe te passen, in combinatie met de ontwerpprincipes van WELL, kunnen wij een interieurdesign creëren dat een aangename werksfeer bevordert in uw kantoor of werkomgeving.

#Testfit

Een goed interieurontwerp voelt vanzelfsprekend. Op basis van een concreet programma van eisen maken wij 2 tot 3 mogelijke indelingen op de huidige opgegeven vierkante meters. Daarbij onderzoeken wij de kansen en de mogelijkheden om de optimale indeling te schetsen. Denk daarbij aan: het aantal medewerkers, overleg plekken, ondersteunde functies, ontvangst en kantine, huidig meubilair met afmetingen.

#Schetsontwerp

In een schetsontwerp starten wij met een analyse van de ruimte en de gebruikers, zetten wij bestaande situatie tegenover de gewenste en meest ideale situatie en maken wij naast plattegrond indelingen een moodboard met sfeervoorstel en een eenvoudig 3D model voor de ruimtelijke beleving. Hierbij presenteren wij een eerste idee van de indeling en de ruimtelijke sfeer.

#Totaal ontwerp 

In het totaal ontwerp bieden wij het gehele ontwerpproces van schets, tot voorlopig, naar definitief ontwerp aan, begeleiden wij de uitvraag naar diverse partijen en bieden wij esthetische (bouw)begeleiding aan. Dit is een geheel uitgedacht en uitgewerkt ontwerp in complete maatvoering en omschrijving. Compleet met lookbook en uitvraag documentatie voor een kostenraming.

Upgrade uw kantoor dankzij ons interieuradvies

Wilt u ook van uw kantoor een Happy Office maken met professioneel interieuradvies? Doe dan vast inspiratie op door ons te volgen op Facebook en Instagram. U bent tevens van harte welkom voor een vrijblijvend eerste gesprek in onze ontwerpstudio in Rijssen, of wij komen naar u toe op locatie. Plan vandaag nog een afspraak met ons in voor een passend interieuradvies voor uw kantoor. Neem contact met ons op via telefoonnummer +31 548 218008 of stuur een e-mail naar hello@mahkota.nl.