HAPPY OFFICES

DE GEZONDE WERKOMGEVING

Wilt u het maximale uit uw medewerkers halen door ze een goede werkomgeving te bieden, te motiveren en om efficiënter te worden? Blije én gezonde mensen leveren het meest op, en dat is een zorgpunt voor veel bedrijven. Wij kunnen u daarbij helpen. Want uw medewerkers zijn toch immers het kapitaal van uw onderneming?

 

In al onze ontwerpen stellen wij de gebruiker en het welzijn centraal. Voor het optimaal functioneren in een sfeervolle werkomgeving hanteren wij de ontwerpprincipes die aansluiten op de WELL Building Standard. Daarbij houden we ook rekening met de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19 bij het ontwerpen van werkplekken en vergaderopstellingen.

 

Het interieur kan daadwerkelijk bijdragen aan de gezondheid en het werkplezier. Wij zien kansen om nieuwe en bestaande panden prettiger, comfortabeler en gezonder te maken voor de gebruikers. Door het toepassen van onze eigen ontwerpmethode van RUST, RUIS en RUMOER , in combinatie met de 7 concepten van WELL, maken wij een prettige werkomgeving voor uw medewerkers.

Wilt u uw kantoor ook upgraden naar een HAPPY OFFICE?

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend eerste gesprek in onze studio of wij komen graag bij u op locatie.