Eigen ontwerpmethode
Hospitality Design of Geluk & Welzijn
Happy Offices

Professionele winkelinrichting in Enschede en omgeving

Wilt u graag advies ontvangen over de winkelinrichting van uw mooie retailruimte in Enschede of in deze omgeving? MAHKOTA, dé ontwerpstudio voor gezonde en leefbare ruimtes uit Rijssen, staat voor u klaar. Voor u creëren we een winkelinrichting met oog voor het welzijn van de gebruikers, zowel de medewerkers als de klanten.

Benieuwd naar onze visie over inrichting?

Wilt u graag advies voor uw winkelinrichting in Enschede?

Een winkelinrichting vraagt een andere kijk en benadering vanuit ons als ontwerpers. Het interieur is vaak trendgevoelig en de afwerking daarom ook robuuster. Dit omdat winkelruimtes veelvuldig gebruikt worden en vaak al na vijf of tien jaar volledig vernieuwd worden. Het is belangrijk om te kijken naar uw doelgroep en de winkelinrichting voor uw pand in Enschede of omgeving daarop aan te passen. Bekijk onze Happy Specials voor meer informatie over winkelinrichting.

Ga voor trendy of kies voor tijdloos

Samen met u zetten we een heuse beleving neer gebaseerd op uw doelgroep en creëren we een aantrekkelijke ruimte waar iedereen zich veilig, goed en gemotiveerd voelt. Ga voor een trendy interieur of kies voor een winkelinrichting met een eigen karakter waar u nog vele jaren van kunt genieten. Onze ontwerpstudio helpt u ook graag verder met andere zakelijke projectinrichtingen in Enschede of bijvoorbeeld met het geven van interieuradvies voor uw kantoorpand.

Mahkota kantoor

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Ontvang verfrissend interieuradvies voor uw winkelinrichting in Enschede of in de omgeving. Bekijk de mogelijkheden door ons te volgen op Facebook en Instagram. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw ruimte te bespreken. Wij komen graag bij u langs! Neem voor meer informatie contact met onze ontwerpstudio in Rijssen. Bel naar +31 548 218008 of stuur een e-mail naar hello@mahkota.nl. Wij beantwoorden met plezier uw vragen.

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen laat dan hier onder uw gegevens achter.